Smarter E Europe 2023

14. 06. 2023 10:00 - 16. 06. 2023 18:00
Mnichov

Vytvoření nového energetického světa - to je cíl veletrhu Smarter E Europe, největší evropská platforma pro energetický průmysl, která se koná od 14. do 16. června 2023 v Mnichově. Zaměřuje se na obnovitelné energie, decentralizaci a digitalizaci energetického průmyslu. Smarter E Europe spojuje čtyři výstavy Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe a EM-Power Europe s 1600 vystavovateli, rozsáhlým doprovodným programem a čtyřmi konferencemi,

Intersolar Europe – přední světová výstava pro solární průmysl

Intersolar Europe(link is external) se každoročně koná na veletrhu Messe München v německém Mnichově. Pod heslem „Connecting solar business“ sdružuje lidi a společnosti z celého světa s cílem zvýšit podíl solární energie na našich dodávkách energie. Intersolar Europe se zaměřuje na fotovoltaiku, solární termické technologie a solární elektrárny.

Od svého založení se stala nejdůležitějším místem setkávání výrobců, dodavatelů, distributorů a poskytovatelů služeb v solárním průmyslu. Doprovodná konference(link is external) sjednocuje vybraná témata výstavy a představuje mezinárodní trhy, velké elektrárny, financování a průkopnické technologie.

ees Europe – největší a nejvýznamnější mezinárodní výstava baterií a systémů pro ukládání energie na kontinentu

ees Europe(link is external) se od roku 2014 každoročně koná na výstavišti Messe München v německém Mnichově. Pod heslem „Inovace skladování energie“ se každoročně setkávají výrobci, distributoři, vývojáři projektů, systémoví integrátoři, profesionální uživatelé a dodavatelé inovativních technologií. bateriové technologie a udržitelná řešení pro skladování obnovitelných energií, jako je zelený vodík a aplikace Power-to-Gas.

Green Hydrogen Forum & Expo(link is external), Smarter E Europe také nabízí místo setkání napříč odvětvími a sektory, kde se setkávají společnosti z celého světa napříč průmyslovými odvětvími a sektory, aby přinesly vodík, palivové články, elektrolyzéry a power-to-gas. trhy rychleji. Na doprovodné evropské konferenci(link is external) ees povedou přední odborníci hloubkové diskuse o horkých průmyslových tématech.

Power2Drive Europe - Mezinárodní výstava infrastruktury nabíjení a elektronické mobility

Pod heslem „Nabíjení budoucnosti mobility“ je Power2Drive Europe(link is external) ideálním místem setkávání výrobců, dodavatelů, instalačních techniků, distributorů, správců vozových parků a energií, provozovatelů nabíjecích stanic, poskytovatelů služeb E-mobility a start-upů.

Výstava se zaměřuje na nabíjecí systémy, elektrická vozidla, trakční baterie a služby mobility, stejně jako inovativní řešení a technologie pro udržitelnou mobilitu. Power2Drive Europe se dívá na aktuální vývoj na globálních trzích, ukazuje potenciál e-mobility a odráží propojení elektromobilů s udržitelnými dodávkami energie v celosvětovém měřítku.

Při setkání odborníků, podnikatelů a průkopníků nové mobility v Mnichově na konferenci Power2Drive Europe(link is external) je v popředí interaktivita účastníků . Vzrušující diskuse podpoří výměnu a aktivní účast veřejnosti a umožní živé debaty.

EM-Power Europe – Mezinárodní výstava pro energetický management a integrovaná energetická řešení

EM-Power Europe(link is external) se zaměřuje na modernizaci a digitalizaci elektrické sít, dodává flexibilitu a integruje prosumers (výrobci i konzumenti elektřiny), e-mobilitu a koncepty power-to-heat do inteligentního systému. Výstava se zaměřuje na efektivní distribuci a využití obnovitelné elektřiny a tepla, inteligentní řízení energie a sektorové propojení v budovách a čtvrtích. Dalšími klíčovými tématy jsou chytré sítě a mikrosítě, síťová infrastruktura, energetické služby a modely operátorů.

Výstavu bude doprovázet konference EM-Power Europe Conference(link is external) , která představuje ideální příležitost diskutovat s mezinárodními odborníky o chytré integraci decentralizovaných energetických instalací, řízení sítě a flexibilitě do energetického systému budoucnosti.

Any changes are reserved to the organizer of the event. We do not provide any guarantee of the accuracy, completeness or suitability of the information and materials found or offered through our website. Please check on the website of the organiser. More in legal notice

Energy-Hub recommends

PETROCHEMICAL & REFINING CONGRESS: EUROPE 2024

13. 05. 2024 09:00 - 15. 05. 2024 19:00
Amsterdam, Netherlands
The Petrochemical and Refining Congress: Europe 2024 welcomes downstream leaders, including oil and chemical companies, EPCs, licensors, refineries an...

ENERGY-HUB is a modern independent platformsharing news and analytic articles from the energy sector on a daily basis. Within our portfolio we monitor czech, slovak and foreign press releases.

82386
Number of published news
2092
Number of published events
1017
Number of published articles
ENERGY-HUB uses ČTK news (The Czech News Agency), the content is protected by copyright law.
Transcription, distribution, or other dissemination of the whole or of a part of the content is prohibited without prior consent.
Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5, Česká republika